maandag 13 september 2010

Steen

We werden ergens diep in de 21ste eeuw geworpen. De wereld was gedigitaliseerd en Engels was een dode taal. De koningin van die wereld was nogal tegen muziekinstrumenten en tegen rock, maar wat dat laatste precies was, wist zowel zij als haar geheime dienst niet. Dus werden alle steenmassa's vernietigd. Zonder succes natuurlijk want de oplettende toeschouwer wist allang dat met rock rockmuziek werd bedoeld.
Een ondergrondse beweging (waarvan de leden zichzelf onder meer Gordon, Britney Spears en Amy Winehouse noemden) probeerde die rockmuziek in ere te houden. Hun verlosser was de hoofdrolspeler, die rockliedjes droomde maar niet wist wat het betekende. Toen hij er uiteindelijk in slaagde om zonder instrument We will rock you ten gehore te brengen was de wereld gered. Ofzoiets.

Als mensen nu nog steeds durven te stellen dat ik slecht ben in verhalen vertellen, verwijs ik hen met liefde door naar We Will Rock You, the musical.

Gelukkig gaven mijn gezelschap, de lekkere chocolade en de herinnering aan onderstaande uitvoering van een nummer van Queen mijn avond toch nog een mooie kleur.

Geen opmerkingen: